top of page
LYS373191_Ruud_gruppe_022_edited_edited.jpg

Vi finner og utvikler ledere med gode verdier

EXECUTIVE SEARCH

STYREUTVIKLING

INTERIM EXECUTIVE

Vår filosofi

Tor-Egil Ruud Managing Partner

Å rekruttere rett leder eller toppleder handler ikke lenger om å erstatte en stol eller en rolle. En leder- eller topplederrekruttering må alltid sees i sammenheng med eier- og selskapsstrategien til selskapet og kan være kritisk for selskapets videre eksistens. Derfor starter alltid vår rådgivning med en ståstedsanalyse for hvor selskapet er i dag og for hvor selskapet skal være i fremtiden.

 

Som rekrutterings- og rådgivningsselskap skal vi ikke bare finne rett leder, men vi skal også være «gatekeeper» for de gode folkene, dvs. finne og utvikle ledere med gode verdier. I vår prosess bruker vi derfor en unik metode og kombinasjon av verktøy for å sikre at vi finner og ansetter ledere som leverer resultater og bygger langsiktige verdier for eierne. Vi er et verdiorientert miljø som ønsker å bidra til et bedre og mer bærekraftig og mangfoldig norsk nærings- og organisasjonsliv.

IESF Proud Partner, internasjonalt samarbeid

Vi er en del av verdens ledende nettverk innen Executive Search – International Executive Search Federation og har mer enn 20 års ledererfaring innen Executive Search, strategi og organisasjonsutvikling.  

IESF er en av verdens største grupperinger innen Executive Search og består av 50 selskaper i 26 land. 

Våre områder

RUUD Executive har ansatt 60 toppledere siste 3 år og er et av de ledende teamene i Norge på Executive Search og Ledertjenester. Vi har rådgivningskompetanse fra markedsledende konsulent– og rekrutteringsmiljøer i Norge og Skandinavia. I tillegg har vi toppleder- og ledererfaring fra konsern ned til selskapsnivå fra selskaper som for eksempel Orkla, Accenture og Nycomed.

 

RUUD Executive hjelper mennesker og organisasjoner til å nå sitt fulle potensial. Vi har en forretningsorientert og en verdiøkende tilnærming.

 

Vi er eksperter på utvalgte bransjer og rekrutterer ledere på C-level og styre, samt identifiserer og rekrutterer ledende talenter.  Vi har en langsiktig tilnærming, og er like opptatt av våre kandidater som av våre kunder.

Fokusområder

Cormorant Garamond is a classic font with a modern twist. It's easy to read on screens of every shape and size, and perfect for long blocks of text.

«RUUD Executive / Tor-Egil Ruud har bistått meg med Management Audit av toppleder og øvrig ledergruppe, rekruttering av ny toppleder samt andre nøkkelmedarbeidere.​

Jeg har vært godt fornøyd med det arbeidet Tor-Egil Ruud har utført.  Han fremstår som  «hel ved» og engasjerer seg 100 % i sitt virke.»

Bilde av teamet i RUUD Executive

BJØRN HERLOFSEN

Forhenværende konsernsjef Recover Nordic

Teamet vårt

Tor-Egil
Ruud

Managing Partner

Martin Nordklev-Fredriksen

Martin
Nordklev-Fredriksen
Partner

LYS373026_Ruud_styreleder_001_edited.png

Stig-Ebert
Nils
sen
Styreleder

Ole Ruistuen
Kvikstad

Business Support

bottom of page