top of page
Ruud Executive med ansatte ute
Hvem vi er

HVEM VI ER

RUUD Executive er et forretningsorientert HR-selskap som verdiøker virksomheter innen organisasjonsutvikling, lederutvikling & ledersparring, HR & rekruttering og endringsledelse og strategisk sparring.

Vi er et verdiorientert selskap som er tett på kunder og oppdrag. Våre kunder opplever oss som kommersielle, og vi er opptatt av bærekraftig vekst og fremragende lederskap. Vi er engasjert i våre utvalgte FNs bærekraftsmål. Vi har lang erfaring og tung kompetanse forent med det nyeste innen forskning og metode. Vi bruker vitenskapelig baserte metoder og sertifiserte verktøy.

Vi forstår det lokale, men har også internasjonal ekspertise gjennom våre globale partnere og kan derfor bistå våre kunder på en god måte både i Norge og ute i verden.

Referanser

«RUUD Executive / Tor-Egil Ruud har bistått meg med Management Audit av toppleder og øvrig ledergruppe, rekruttering av ny toppleder samt andre nøkkelmedarbeidere.​

Jeg har vært godt fornøyd med det arbeidet Tor-Egil Ruud har utført.  Han fremstår som  «hel ved» og engasjerer seg 100 % i sitt virke.»

BJØRN HERLOFSEN

Forhenværende konsernsjef Recover Nordic

Ruud med kunde
Teamet vårt

TEAMET VÅRT

Portrett av Tor-Egil Ruud

Tor-Egil Ruud

Tor-Egil Ruud er en forretningsorientert HR- og ledelsesrådgiver fra markedsledende rådgivningsselskap. Han har 20 års rådgivningserfaring i Norden innenfor strategisk HR, ledelse og rekruttering og innehar en helhetlig forståelse og kunnskap om hele fagområdet. Tor-Egil Ruud er en engasjert og profesjonell rådgiver opptatt av lederskap og menneskelig utvikling. Han er mulighetsorientert, hands on og dyktig på å motivere og utvikle team.

Camilla
Martin Nordkleiv-Fredriksen Partner

Martin Nordklev-Fredriksen

Martin Nordklev-Fredriksen jobber som Partner i RUUD Executive. Martin har en Master of Science i Business Administration med dobbel spesialisering innenfor markedsføring mot B2C og B2B. Han har over 20 års erfaring på ledernivå i Norden innenfor FMCG og helserelatert virksomhet. Tidligere har han jobbet i Takeda (tidligere Nycomed), Orkla, DR. Fedon Lindbergs Klinikk, Eurodiet Scandinavia & Artic Healthcare. Hans kjernekompetanse ligger innenfor ledelse, salg og markedsføring.

Markus
Portrett av Stig Ebert Nilssen

Stig Ebert Nilssen

Stig Ebert Nilssen er styreleder i RUUD Executive. Stig har sin bakgrunn som Executive Vice President i Orkla ASA og CEO i Orkla Care. Han har betydelig styreerfaring og mer enn 20 års toppledererfaring innenfor FMCG og helse i Norden. Han jobber i dag som investor og industriell rådgiver og innehar en rekke styreverv.

Stig
Ole Ruistuen Kvikstad, Business Support

Ole Ruistuen Kvikstad

Ole Ruistuen Kvikstad er utdannet lektor innenfor matematikk og jobber som Business Support i RUUD Executive på deltidsbasis ved siden av studier ved Handelshøyskolen BI.

NETTVERK

Når du arbeider med RUUD Executive vil du oppleve et engasjert miljø som brenner for å bidra med det lille ekstra for at du som menneske, leder eller oppdragsgiver skal lykkes.

Vi arbeider mot en bredde av organisasjoner og sektorer. Ambisjonene våre er høye, og vi er fast bestemt på å bringe nye perspektiver til vår bransje og kunder, mens vi fortsetter å gjøre det vi elsker – koble forretning med suksessrike mennesker.

 

RUUD Executive er et agilt og forretningsorientert rådgivningsmiljø som utøver kompetanse og kapasitet også ved tette partnere. Vi samarbeider med nedenstående samarbeidspartnere ved faste anledninger og mer adhoc med andre samarbeidspartner andre ganger.

Nettverk RUUD Executive
Nettverk
WREC AS Logo
Barnum Logo, samarbeidspartner
Orgbrain, samarbeidspartner
Samarbeidspartnere

SAMARBEIDSPARTNERE

Stig Ebert Nilssen er en profesjonell CEO med betydelig styreerfaring og grunnlegger av investeringsselskapet WREC. Han har mer enn 20 års toppledererfaring innen FMCG og Health Care i Norden, med dokumenterte resultater. Stig har jobbet som toppleder i Orkla i 14 år, men har også erfaring som CEO i Collet Pharma (PE eierskap) og som divisjonsleder i Nycomed Pharma. Hovedfokus har vært på å bygge virksomheter, drive endringer, skape vekst gjennom systematisk innovasjonsarbeid og strukturelle grep. Han har ledet og gjennomført flere oppkjøp og vellykkete integrasjoner.

Stig jobber nå med styreverv, som investor og som industriell rådgiver. I RUUD Executive bidrar han som strategikonsulent og business advisor på utvalgte prosjekter.

Diggle Logo
SPECIFIQUE logo

Vår Managing Partner, Tor-Egil Ruud, er partner i Barnum Performance Leadership. Barnum er gjennom 60 år mest kjent for sitt lederskapskurs, ECL, en svært ineraktiv og eksperimentell prosess, der deltagerne oppdager og utvikler eget potensial.

Diggle er et digitalt verktøy som er utviklet for å fasilitere endring, utviklingsprosesser, diskusjoner og workshops. Verktøyet bruker en pedagogisk tilnærming og er basert på dokumenterte metoder. Med Diggle lager du enkelt en sesjon, kjører den live eller individuelt, og analyserer funnene dine.

Orgbrain er neste generasjons styre- og generalforsamlingsportal som gir deg alt du trenger for å organisere og holde orden på de sentrale prosessene i styrearbeidet. De gjør det enklere, sikrere og mer effektivt å sitte i styrer. 

bottom of page