top of page

Fremragende Lederskapspodden

RUUD Executive har lansert sin første podkast - Fremragende Lederskapspodden. Podkasten har som mål å spre informasjon og interesse rundt temaet fremragende lederskap i norsk nærings- og organisasjonsliv.


Innspilling av episode 1 til fremragende lederskapspodden

I første episode har vi med oss Trond Bentestuen, tidligere administrerende direktør i Rema 1000. Tema er "Lederskap i topplederrollen – hvordan jobbe godt sammen i team?"


Trond Bentestuen forteller ærlig og interessant om hvordan han mener du kan være en dyktig leder og toppleder i post-korona-tid, som «lagkapteinen i et lag».


Han forteller om ulike aspekter av topplederrollen, blant annet om å være lagbygger, strateg og kommunikatør. Hva er et sterkt team? Hvordan jobbe med å få folk til å like hverandre og være nysgjerrig på hverandres ulikheter i et lag, betydningen av emosjonell intelligens og det å utvikle trygghet i gruppa.


Du vil også høre hans betraktninger om tidligere konsernsjef i DNB, Rune Bjerke, den rosa elefanten i rommet, det å «dele blod», om uærlighet i team, det å være en del av et skjebnefellesskap og andre gullkorn. En spennende podkast med en reflektert leder og toppleder som er svært opptatt av å være relevant og fornye seg i et dynamisk nærings- og samfunnsliv.Du kan høre podkasten på Spotify her, eller i Podkastappen fra Apple her.


Comments


bottom of page